Trimsalon Roijal

Wie zit er achter Roijal?

Hallo daar! 

Ik zal mezelf even voorstellen. Mijn naam is Maaike van Roij de eigenaresse van Trimsalon Roijal in Moergestel. Zelf kom en woon ik in Oisterwijk. Ik ben in 2015 afgestudeerd in Breda als Vakkundig Hondentrimster. En in dat zelfde jaar kreeg ik de unieke kans om een trimsalon op te starten. Ta-da Trimsalon Roijal is geboren. Al mijn liefde en plezier zit in Roijal. Mijn favoriet? Labadoodels volledig knippen dus zonder gebruik van een tondeuse Ik mag dan nog maar 23 jaar zijn. Dit betekend niet ik onder doe aan lang draaiende trimsalons. Ik zal altijd mijn uiterste best doen om uw hond een mooie coupe te geven. 
Hopelijk tot snel bij Trimsalon Roijal!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oisterwijk, Moergstel. Udenhout, Tilburg, Berkel-Enschot, Eindhoven, Breda, Oirschot, Brabant